Coaching ocupacional (català)

Apreciats amics/gues,

Em complau presentar-vos un taller per a totes aquelles persones que estan en cerca activa de feina:

Coaching Professional per a desempleats.

PrintActualment, estem vivint una època de col·lapse social i econòmic, de permanents canvis, que son una magnífica oportunitat per a reformular la nostra manera de pensar i actuar.

Avui en dia la competitivitat en els mercats laborals és màxima, i l’única via per a ressaltar la teva candidatura per sobre de les demés, es sent un candidat atractiu.

Amb aquesta finalitat vaig dissenyar aquest taller de Coaching professional per a desempleats i empleats, per a ajudar a les persones a millorar professionalment, impulsant tot el seu potencial, on descobriran per sí mateixos noves respostes i estrategies per a afrontar i resoldre reptes i canvis i aconseguir els objectius professionals, aprofitant al màxim l’ampli ventall d’alternatives que es donen en situació de crisi, de desocupació i/o ocupació precària, ja que conviden a repensar-se, reconèixer-se, reciclar-se i reinventar-se.

Com? A través d’un acompanyament professional en una nova recerca de la teva capacitat, per a aprendre a generar noves respostes, fomentant l’autorealització, la creativitat i la positivitat. 

És una eina efectiva i pràctica per a resoldre les dificultats de la vida quotidiana amb confiança, motivació i optimisme.

Va dirigit a totes aquelles persones que estan en recerca activa de treball i/o volen millorar professionalment: en situació de desocupació, atur, ocupació precària, millora d’ocupació i sòlida formació i/o experiència laboral.

Agraïnt-vos el vostre temps i interès.

Una salutació afectuosa ,

Silvia Junquera 
Life&Professional Coaching
Training & Human Development

 

Por equilibrium1972

Centro de psicologia psicoterapia i formació, per a ajudar-te a millorar

Deja un comentario